site_header
Diensten

Diensten

Verbouw en winkelinrichting

Verbouw en winkelinrichting

Wilt u uw woning of bedrijfspand renoveren of uitbreiden? Koster Timmerwerk op Maat is gespecialiseerd in de verbouw en renovatie van allerlei panden en ruimtes: van appartement tot villa en van badkamer tot zolder. Ook kunnen wij de complete winkelinrichting voor uw bedrijf realiseren.

Met een team van goed op elkaar ingespeelde vaklieden kunnen wij alle werkzaamheden die bij een verbouw of renovatie komen kijken ter hand nemen en tot een mooi resultaat brengen.

Wilt u meer weten over ons werk? Bekijk dan eens wat voorbeelden van afgeronde projecten in ons fotoalbum.
De foto's spreken voor zich!
Maatwerkmeubels

Maatwerkmeubels

Passen de kant-en-klare meubels uit de winkel niet in uw interieur of zijn ze niet naar uw smaak? Koster Timmerwerk op Maat maakt uw meubels van elke gewenste houtsoort en volgens uw eigen ontwerp. Moet een meubel precies passen op een bepaalde plek of voor een bepaald doel, zoals een kast in de loze ruimte onder de trap, een mooi tv-meubel, een grote vergadertafel of een stoere tuinbank? Wij maken het voor u perfect op maat!
 
Binnenmeubels en buitenmeubels:
  • Tafels
  • Stoelen en banken
  • Tv- en audiomeubels
  • Losse kasten, inbouwkasten
  • Trappen
  • Bedden, kinderbedden
 
Neem gerust een kijkje in ons fotoalbum voor de diverse mogelijkheden.
 
 
Aanbouw en opbouw

Aanbouw en opbouw

Met een aanbouw of opbouw wint u niet alleen extra ruime, maar verbetert u ook het aanzicht van uw woning of bedrijfspand en zorgt u voor meer woon- en werkplezier.

Koster Timmerwerk op Maat denkt graag met u mee over de beste keuzes voor uw aanbouw of opbouw, zodat het nieuwe deel een passend en mooi geheel vormt met het bestaande pand.

Bovendien regelen wij graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, want bv. ook stucwerk, loodgieterswerk, elektra en schilderwerk zijn bij ons ervaren team in goede handen.
Houten vloeren

Houten vloeren

Houten vloeren in uw woning of bedrijfspand laat u natuurlijk leggen door een vakman. De vloer moet immers jaren meekunnen en liefst ook nog mooi blijven. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat (te vers) hout zo gaat werken dat de vloer grote kieren vertoont of juist zo hobbelig wordt dat hij slecht beloopbaar is.

Koster Timmerwerk op Maat kan uw houten vloer perfect voor u leggen in elke gewenste houtsoort. Dit alles uiteraard inclusief plinten en de eventuele afwerking met speciale verf of olie.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.
Koster Timmerwerk op Maat • Provincialeweg West 25 • Haastrecht • 06 5110 6834